公共英语三级考试句型学习资料17

Part A

Questions

Could you tell us something about your family?

What does your family usually do for the weekend?

Do you enjoy it? Why?

What do you think of living together with your parents?

Can you tell me something about your job or study?

What do you enjoy most about your work or school?

What do you dislike about your work or school?

Do you have any future plans?

毫无悬念,今年口试第一部分的问答题和往年如出一辙。很多考生都是对答如流,当然只要是参加过考前培训的学生,能做到这一点是相当容易的。在这一部分,有备而来的学生可以给考官一个非常良好的印象,同时考生自己通过这一环节的流利对答也可以增加信心,减少压力和紧张感。

来源:中华考试网